De unieke rijdynamiek van de nieuwe BMW 3 Serie Sedan

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan is krachtig, soepel en efficiënt. De benzine- en dieselmotoren zijn nog verder ontwikkeld tot een krachtig product voor maximale kracht. Het onderscheid in rijprogramma’s waardoor er nog sneller geschakeld kan worden. Dit zorgt voor een sportieve uitstraling en meer dynamiek én tegelijkertijd heel zuinig.

Deze maand mochten enkele gelukkigen over de hele wereld de eerste live beelden van de nieuwe BMW 3 Serie Sedan van dichtbij meemaken en testen. Het testen van de nieuwe ontwikkelingen in de motor, het onderstel van de auto en de besturing om te kijken naar de rijdynamiek. Op deze dag was het uiterlijk van deze BMW gecamoufleerd met een opvallend design.

Facts

De feiten over deze auto op een rij: een intelligente constructie in de auto zorgt ervoor dat de auto maar liefst 50kg lichter weegt. Het aerodynamisch design zorgt voor een van de laagste Cw-waarde in zijn segment. Maximale stuwkracht wordt behaald uit de doorontwikkelde motoren. Het onderstel is zodanig ingericht dat het maximale uit de precisie, dynamiek en stabiliteit wordt gehaald.

Er wordt aan alle voorwaarden voldaan om veilig en relaxed te kunnen autorijden in de BMW 3 Serie Sedan. Het brengt ruimte en comfort voor elke passagier. Zie hierboven de video.

#Follow us on Instagram