Krachtige technologie en heerlijk design: Audi A1 Sportback

Een complete auto met een complete uitrusting. Het aantrekkelijke design en technologie maken de Audi A1 Sportback bijzonder. Het is mogelijk de auto aan te passen met persoonlijke voorkeuren qua sport en design uitvoering. De auto’s zijn breder, langer en lage: dit is modern autorijden.

Audi presenteert de auto direct als een vijfdeurs Sportback. Het nieuwe platform dat gebruikt wordt zorgt ervoor dat de auto in de lengte wint en net over de vier meter komt, waardoor ook meer binnenruimte aanwezig is. Zowel in de achterbak kan men meer bagage kwijt en zelfs op de achterbank is er meer ruimte voor passagiers.

Moderne tech

De Audi A1 Sportback bezit over heerlijke moderne technologieën die het autorijden een stuk fijner maken.  Het scherm van de navigatie heeft een 6,50 inch display met kleur en heeft het de mogelijkheid om 3D-kaarten te weergeven. Als we kijken naar de sound system heeft deze auto veertien luidspreker van het merk BOSE. Het geluid dat deze speakers produceren is indrukwekkend, waardoor je nóg meer geniet.

Aanvullende opties zijn de Xenon Plus koplampen, waardoor de rijder perfect zicht heeft in allerlei omstandigheden. Een verchroomde uitlaat symboliseert de kracht van een sportieve auto en dus de Audi A1. Zie hierboven de video.

#Follow us on Instagram